Vyzvedněte si nás v moderních wine barech Vinograf

Vinograf Senovážné2

Vinograf Senovážné

Dalším místem, kde si můžete vyzvednout vaše balení Světem Vína, je Velký Vinograf na pražském Senovážném náměstí nedaleko Jindřišské věže. V tomto moderním vinném baru najdete až 50 vín na skleničku a vice než 700 vín v lahvi z celého světa. O jejich výběr se stará celý team sommeliérů pod vedením přední české sommeliérky a spolumajitelky v jedné osobě Kláry Kollárové. Ochutnat zde můžete i „wine-friendly“ kuchyni výborného šéfkuchaře Milana Hořejše doplněnou o širokou nabídku vynikajících tuzemských i zahraničních sýrů a uzenin.

Vinograf byl oceněn jako nejlepší český vinný bar v soutěži Czech Bar Awards v letech 2013 a 2014 a druhý nejlepší v roce 2015. Díky systému Coravin nově nabízí také výběr z těch nejdražších vín, která lze po skleničce ochutnat.

Vinograf Anděl

Vinograf Anděl

Pokud máte v blízkosti Metro trasy B, můžete k vyzvednutí vašeho balení SvětemVína využít další moderní a přitom útulný bar s názvem Vinograf Anděl. Najdete jej v Radické ulici a denně zde můžete ochutnat až 35 vín na skleničku. Zanedbatelná není ani nabídka vín v láhvi, která čítá až 350 vín ze světa i z tuzemska. Pochutnáte si zde na moderní lehké barové kuchyni, a to doslova po celý den. Již časně ráno nabízí skvělé vydatné snídaně a osvěžení například sklenkou šumivého vína.

Prostředí je zde velmi útulné a svou kapacitou se přímo vybízí pro pořádání rodinných oslav nebo firemních večírků. Praktická je i poloha v sousedství multikina CineStar Anděl. Vyzvednutí balení SvětemVína si tak můžete zpříjemnit nejen skleničkou kvalitního vína, ale třeba i následným příjemným filmovým zážitkem.

DSC09267

Stylové prostory k natáčení

Vinografy nejsou pro projekt SvětemVína jen odběrovým místem, kde si můžete vyzvednutí předpatného zpříjemnit nejdenou sklenkou kvalitního vína. Díky partnerství s těmito skvělými wine bary, nám jejich atraktivní interiér slouží i jako ideální místo pro natáčení videodegustací a dalších seriálů o víně.

Co vám přinášíme

S předplatným SvětemVína.cz každý měsíc poznáte dvě nová kvalitní vína z celého světa vybraná nejlepším českým sommelierem Jakubem Přibylem. Díky jeho videodegustacím a informačním kartám o víně se o každém z nich něco dozvíte. Součástí balení jsou i recepty od předních českých šéfkuchařů. Každé víno si tak můžete vychutnat v dokonalých kombinacích s jídlem. To vše v pohodlí vašich domovů.

Text: František Coufal, foto: archiv Vinograf

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.


banner image

SvětemVína.cz
Každý měsíc vám vybereme a zašleme dvě skvělá vína až domů.