Martin Hnilička, šéfkuchař George Prime Steak

Martin Hnilička

Martin Hnilička začal po studiích v pražském Restaurantu Letenský zámeček. Za svou kariéru působil v mnoha prestižních restauracích jako Kampa Park nebo restauracích skupiny Kolkovna Group jako Lary Fary či Restaurant Bella Vista. Zkušenosti sbíral i v zahraničí, konkrétně v pařížské Pomze nebo Derby Arms ve Velké Británii.

Po svém návratu roku 2008 nastoupil do vyhlášené restaurace Celeste v Tančícím domě, kde až do roku 2013 vařil pod známým francouzským šéfkuchařem Gvendalem Le Ruyet z Bretaně.

Dnes působí jako šéfkuchař v moderním americkém steakhousu George Prime Steak, kde můžete ochutnat jeho pokrmy nejen z kvalitního hovězího masa, ale i nejrůznější předkrmy, skvělé dezerty, saláty a nápaditá jídla z ryb a mořských plodů.

_MG_0650_Fotor

Recepty šéfkuchaře Martina Hniličky jsou spolu s perfektně zvolenými víny součástí balení SvětemVína.cz. Aktuální informace najdete na našem Facebooku.

Text a foto: František Coufal

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.


banner image

SvětemVína.cz
Každý měsíc vám vybereme a zašleme dvě skvělá vína až domů.