Používáme sommelierské potřeby Pulltex

107701

K otvírání vín a udržení jejich správné teploty při natáčení videodegustací Světem Vína nám pomáhají dvoustupňové vývrtky a další sommelierské potřeby světově uznávané značky Pulltex.

Nadčasové sommelierské potřeby

Její kvalitní a patentované produkty nabízejí široké spektrum vybavení pro milovníky vín a sommeliery. Svým precizním zpracováním a příjemným nadčasovým designem jsou nejen spotřebním zbožím, ale i klenotem při slavnostním podávání vín.

Mezi základní sortiment patří několik typů dvoustupňových vývrtek, které umožní vytažení korkové zátky z hrdla láhve jednoduchým a lehkým pohybem. Dále rozličné typy vinných nálevek a uzávěrů z leštěné nerez oceli, nálevky, dárkové kazety a sommelierské kazety obsahující vývrtky, teploměry, či alkoholometry. V nabídce najdete i praktické drobnosti jako jsou například rozlišovače skleniček, čističe karaf nebo chladící obaly na láhve s vínem či sektem.

Co vám přinášíme

S předplatným SvětemVína.cz každý měsíc poznáte dvě nová kvalitní vína z celého světa vybraná nejlepším sommelierem ČR, Jakubem Přibylem. Díky jeho videodegustacím a informačním kartám o víně se o každém z nich něco dozvíte. Součástí balení jsou i recepty od předních českých šéfkuchařů. Každé víno si tak můžete vychutnat v dokonalých kombinacích s jídlem. To vše v pohodlí vašich domovů.

Text: František Coufal, foto: archiv Pulltex

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.


banner image

SvětemVína.cz
Každý měsíc vám vybereme a zašleme dvě skvělá vína až domů.