Vítejte na blogu Světem Vína

produkt_a_jidlo_pp

Vítejte na našem novém blogu Světem Vína.

Provedeme vás podmanivým světem vína a gastronomie. Světem plným atraktivních chutí, vůní a zajímavých informací.

Pravidelně vám budeme přinášet recepty od těch nejlepších českých šéfkuchařů, jako jsou Miroslav Kalina (Kalina Cuisine & Vins), Jan Punčochář (Grand Cru Restaurant & Bar), Jaroslav Zahálka (Mánes Group), Jiří Nosek (Zdenek’s Oyster Bar) nebo Milan Hořejš (Vinograf). Šéfkuchaři vám navíc v mini rozhovorech poradí, kde nakoupit kvalitní ingredience pro jejich přípravu a na co při jejich nákupu dát pozor.

V “Cestopisu Světem Vína“ nejlepšího současného českého sommeliera Jakuba Přibyla se vydáte do vinařských oblastí celého světa. Poznáte tamější vinařskou tradici a typickou místní gastronomii. V seriálu “Pozoruhodná vinařství“ se blíže seznámíte se skvělými vinaři z celého světa.

Součástí našeho blogu budou i nejrůznější videa. Jakub Přibyl vám například ukáže, jak správně podávat víno či jaké sklo je nejlepší používat. Ve videodegustacích blíže poznáte vybraná vína z našeho portfolia.

Snoubení vín a gastronomie si s námi můžete vyzkoušet i v praxi. S předplatným SvětemVína.cz každý měsíc poznáte dvě nová kvalitní vína z celého světa vybraná nejlepším sommelierem ČR, Jakubem Přibylem. Díky jeho videodegustacím a informačním kartám o víně se o každém z nich něco dozvíte. Součástí balení Světem Vína jsou i recepty od předních českých šéfkuchařů. Každé víno si tak můžete vychutnat v dokonalých kombinacích s jídlem. To vše v pohodlí vašich domovů. Aktuální informace můžete sledovat na našem Facebooku.

Text a foto: František Coufal

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.


banner image

SvětemVína.cz
Každý měsíc vám vybereme a zašleme dvě skvělá vína až domů.