Martin Hnilička začal po studiích v pražském Restaurantu Letenský zámeček. Za svou kariéru působil v mnoha prestižních restauracích jako Kampa Park nebo restauracích skupiny Kolkovna Group jako Lary Fary či Restaurant Bella Vista. Zkušenosti sbíral i v zahraničí, konkrétně v pařížské Pomze nebo Derby Arms ve Velké Británii.
Po svém návratu roku 2008 nastoupil do vyhlášené restaurace Celeste v Tančícím domě, kde až do roku 2013 vařil pod známým francouzským šéfkuchařem Gvendalem Le Ruyet z Bretaně.
Dnes působí jako šéfkuchař v moderním americkém steakhousu George Prime Steak, kde můžete ochutnat jeho pokrmy nejen z kvalitního hovězího masa, ale i nejrůznější předkrmy, skvělé dezerty, saláty a nápaditá jídla z ryb a mořských plodů.
Recepty šéfkuchaře Martina Hniličky jsou spolu s perfektně zvolenými víny součástí balení SvětemVína.cz. Aktuální informace najdete na našem Facebooku.
Text a foto: František Coufal